Wat is de levensverwachting van een machtige muilezelpoortopener?

Levensverwachting van 3 tot 5 jaar. Niet compatibel met Mighty Mule 250, FM200 en FM350. Ja, alle Mighty Mule DC Gate Openers hebben deze geavanceerde functie. Dit verlengt de levensduur van poortbeslag en poortoperators.

Voor maximale stabiliteit en extra veiligheid moet de Mighty Mule automatische poortvergrendeling worden geïnstalleerd. De automatische poortopeners van Mighty Mule hebben echter ingebouwde grondpaden op de besturingskaart die zijn ontworpen om milde statische ladingen veroorzaakt door bliksem te verspreiden. De Mighty Mule automatische poortopener een ingebouwde veiligheidsobstructiesensor die, eenmaal geactiveerd, ervoor zorgt dat de poort stopt en zijn richting omkeert (net als een garagedeuropener). Houd er rekening mee dat het materiaal en de structuur van elke poort, de locatie en het klimaat waar de poort is geïnstalleerd, een unieke situatie creëren die specifiek is voor elke toepassing van de poortopener.

U kunt de arm verwijderen door de pen en clip aan beide uiteinden te verwijderen, de operator kan worden verwijderd en de blikpoort handmatig worden geopend. Mighty Mule biedt een weerbestendig digitaal toetsenbordaccessoire (voor bekabelde of draadloze toepassingen) dat op een paal in de buurt van de poort kan worden gemonteerd. Afhankelijk van de lengte en het type poort bestaat de mogelijkheid dat het uiteinde van de poort voldoende kan buigen om een persoon of een dier binnen te laten komen. Alle laagspanningssystemen zoals de FM200, FM350, FM352, FM500 en FM502 met een openerarm die met een speld en haarspeldclip aan de poort is gemonteerd, kunnen worden verwijderd en de poort kan handmatig worden geopend.

De automatische poortopeners van Mighty Mule zijn volledig in staat tot instelbare programmering, zodat de poort automatisch kan sluiten nadat hij de volledig geopende positie heeft bereikt. Van uw poort kunt u een tweede set laagspanningsdraden in de grond plaatsen op hetzelfde moment dat u de draad voor de transformator laat lopen en deze aansluiten op een onverlichte drukknop in het huis. Als je wilt dat je Mighty Mule ingangszender beide activeert, kun je een speciale Mighty Mule garagedeurontvanger kopen (speciaal bestelitem RB709U-NB) De garagedeurontvanger heeft dezelfde frequentie als de Mighty Mule Automatic Gate Operator. Als uw poort en garage zich binnen handbereik van elkaar bevinden en u wilt één zender hebben om het allemaal te doen, dan kunt u een twee- of drieknoppenzender aanschaffen die de openers afzonderlijk zal bedienen.

Als je de poort eerder dan tijdelijk wilt sluiten, druk dan op de knop op de Mighty Mule ingangszender om de poort te activeren.