Hoeveel kost een motor voor een poort?

Ontworpen voor specifieke poortstijlen en -afmetingen, variëren de motorprijzen aanzienlijk. De poort zelf kan je gemiddeld 200 - 4.000 dollar kosten. Voor de motor en opener heb je ook keuzes. Er zijn traditionele elektrische opritpoortopeners en opties voor openers op zonne-energie.

Ze brengen je tussen de 200-4.000 dollar, afhankelijk van het gewicht en de grootte van je automatische poort. Bovendien stelt een intercom huiseigenaren in staat om met één druk op de knop op afstand open toegang te bieden voor de poort. Sommige huiseigenaren combineren meerdere bronnen om ervoor te zorgen dat ze nooit een elektrische poort zonder stroom achterblijven. De uiteindelijke prijs die u kunt verwachten te betalen voor een automatische opritpoort is afhankelijk van het type, de materialen, de grootte, de arbeidsprijzen in uw regio en eventuele extra functies.

De prijzen van poortmotoren variëren tussen R3 000 - R8 500, afhankelijk van de grootte van de motor en hoe krachtig iti is. Net als een typisch hydraulisch systeem voor zware machines, maakt een hydraulische opener gebruik van een pomp, reservoir en zuigers om ervoor te zorgen dat de elektronica de zware poort efficiënt verplaatst. Elektrische opritpoorten zijn een populaire keuze voor mensen die extra beveiliging in hun huis willen, maar zonder het gedoe om eruit te hoeven stappen en handmatig een poort te openen en te sluiten wanneer ze komen en gaan. Omdat de twee poorten een opening in het midden creëren, kunnen huiseigenaren beginnen hun eigendom binnen te gaan of te verlaten voordat ze volledig opengaan.

Het installeren van een van deze poorten heeft een aantal kostenvariabelen waarmee rekening moet worden gehouden, waarbij elektrische poorten maar liefst drie keer de gemiddelde handmatige poortkosten kosten. Volgens de UL 325-norm voor veiligheid moeten ten minste twee apparaten op een elektrische poort worden geïnstalleerd waarmee wetshandhavers en hulpverleners de elektrische ingang kunnen omzeilen. Dit betekent dat er minder schommelafstand nodig is voor elke poort, wat ten goede komt aan huiseigenaren die geen onbeperkte ruimte hebben om het te openen. Als u gewoon een motor vervangt, zullen de installatiekosten van de poortmotor een beetje lager zijn, aangezien het grootste deel van het basiswerk al is gedaan.

Een installatiebedrijf voor poortmotoren heeft de kennis om precies te weten welke poortmotor u moet installeren om ervoor te zorgen dat uw poort automatisch wordt geopend en gesloten, zonder problemen. De dagelijkse bedrijfskosten voor een middelzware motor zijn iets meer dan die van een lichte motor, maar het is geen drastisch verschil. Dit type motor wordt vooral gebruikt voor verticale hefscharnierpoorten vanwege het vermogen dat nodig is om ze op te tillen. In plaats van op één enkele te vertrouwen, bewegen twee poorten in tegengestelde richtingen om voertuigen of individuen binnen te laten.

Momenteel kunnen vijf soorten sensoren op een automatische poort worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze openen en sluiten wanneer dat nodig is.