Schrikken opritpoorten dieven af?

De algemene consensus lijkt te zijn dat opritpoorten inbraken in feite afschrikken, maar niet kunnen beweren alle inbraken te voorkomen. Opritpoorten maken uw huis veel minder aantrekkelijk als doelwit voor potentiële inbrekers, maar zouden slechts een onderdeel van uw huisbeveiligingssysteem moeten zijn. Een opritpoortsignaal voor elke potentiële dief dat u indrukwekkende beveiliging in uw huis inpakt. Als huiseigenaar weet u hoe belangrijk het is om uw huis te beschermen tijdens een mogelijke inbraak.

Poorten strekken zich ook uit tot hekken, bieden vele andere redenen om ze op te nemen. Veel inbrekers zijn afhankelijk van duisternis om hun criminele daden te verbergen, dus blijven ze uit de buurt van een goed verlicht huis. Laat op portiekverlichting staan om inbrekers te ontmoedigen toegangsdeuren te naderen, en installeer heldere bewegingsdetectorlampen rond de omtrek van uw huis om hen ervan te weerhouden naar een open raam te zoeken. Installeer voor extra bescherming timers op binnenlampen om het uiterlijk te geven dat het huis te allen tijde bezet is.

Het is mogelijk dat gated communities niet alleen goed voor u zijn, maar ook voor uw lokale overheid, aangezien rijke mensen er vaak naar toe trekken, wat op zijn beurt vaak resulteert in hogere belastinginkomsten. Naast de topvoorzieningen en faciliteiten die bewoners wensen, bieden gated communities ook een verscheidenheid aan andere voorzieningen. Veel mensen geloven dat gated communities om deze en andere redenen niet veiliger zijn dan eigendommen zonder poorten en hekken. De prijs van gated community woningen is altijd hoger dan bij andere vastgoedopties, maar het kopen van onroerend goed in dergelijke gemeenschappen kan een winstgevende investering zijn, vooral als u koopt bij een gerenommeerde bouwer.

Met oprijpoorten kunnen uw kinderen en huisdieren in de tuin spelen zonder het risico de straat op te lopen. Woonblokkades voor uw oprit maken duidelijk dat u investeert in veiligheidspreventie. Het is niet bewezen of weerlegd dat gated communities of privéschermen de veiligheid van bewoners verhogen of de criminaliteitscijfers verlagen op basis van concrete gegevens. Van de 86 ondervraagde inbrekers waren ze het er bijna allemaal over eens dat het hebben van een auto op de oprit een „zeker teken was dat iemand thuis was.

Uit een rapport gepubliceerd in The Oxford Handbook of Environmental Criminology bleek dat gated communities 33 procent lager inbraken hadden dan niet-gated gemeenschappen. Ondanks de perceptie dat gated communities veilige havens zijn in een wereld van risico en onzekerheid, suggereert nieuw onderzoek uit de uitdagingen van de Verenigde Staten dat, hoewel opportunistische inbraken tot een minimum kunnen worden beperkt, andere misdaden kunnen toenemen. Het wordt aanbevolen om goede veiligheidspoorten en hekken rond de omtrek van uw eigendom te installeren om inbrekers af te schrikken, volgens de politie van Staffordshire. Je buren leren kennen en op elkaar letten, is een van de meest effectieve manieren om potentiële inbrekers af te schrikken op zoek naar een buurt om te sluipen.

De opname van opritpoorten, gecombineerd met andere veiligheidsmaatregelen, maakt uw huis een minder aantrekkelijk doelwit voor criminelen. Opritpoorten maken uw huis veel minder aantrekkelijk als doelwit voor potentiële inbrekers, maar moeten slechts een onderdeel zijn van uw huisbeveiligingssysteem. De grote poorten voor uw oprit zijn een natuurlijk afschrikmiddel voor mensen die misschien denken dat de beveiliging van uw huis laag is.