Wat is de beste schuifpoortmotor in Zuid-Afrika?

Centurion Gate-motoren zijn uitgeroepen tot de beste motoren van Zuid-Afrika met zijn gebruiksvriendelijke functies en intelligente beveiligingsfuncties. Gemini-poortmotoren staan op de tweede plaats in de lijst met zijn eenvoudige programmeerbare functies en uithoudingsvermogen. Erger nog, een onervaren poortmotortechnicus kan u uiteindelijk geld kosten bij reparaties onderweg. Bewaking van poort- en straalsabotage-alarmbewaking Pincode vergrendelbare programmering Optionele veiligheidsbeugel voor zwaar gebruik ET-blu Mix verbeterde rollende codeontvanger aan boord.

Het assortiment schuifpoortmotoren van CENTURION is ontworpen om de ultieme veiligheid en gemak te bieden. Met AC-motoren hoeft u geen batterij te vervangen, maar wees voorbereid om te wachten tot de stroom uitvalt. Dit zou duidelijk moeten zijn als je al een poort op je oprit hebt geïnstalleerd, maar als je op zoek bent naar een nieuwe geautomatiseerde poort geïnstalleerd waar voorheen niets was, dan is dit misschien wat stof tot nadenken. Gate Motor 500Kg Maroon ET- Motor Only Residentiële schuifpoortautomatisering HIGH SPEED motor met verwijderbare borstels.

Al meer dan dertig jaar heeft CENTURION een reputatie opgebouwd als een toonaangevend bedrijf voor toegangsautomatisering in meer dan 70 landen, waarbij poortmotoren worden geproduceerd die ongeoorloofde toegang tot iemands eigendom voorkomen. Een snelle vervangingsinstallatie kan 2 uur duren, een complexe nieuwe poortmotorinstallatie kan 6 uur of langer duren. De beste manier om erachter te komen hoeveel uw nieuwe poortmotor precies gaat kosten, is door het formulier in te vullen of ons te bellen. We raden u aan eerst een geschat gewicht van de poort te nemen voordat u een motor selecteert, misschien hebt u iets krachtiger nodig voor een zware poort.