Maakt het uit op welke manier een hek opent?

De conventie is dat poorten openen in de richting die bezoekers zullen reizen, net zoals deuren openen naar het huis of een specifieke kamer. De gedachte is dat het gastvrijer is om de poort van weg te laten zwaaien in plaats van naar de bezoeker toe te laten zwaaien. Poorten openen dus meestal in het gebied dat de hekken omsluiten. Ik denk dat dat betekent dat met een haag die slechts een barrière is maar geen volledige omheining, de poort in beide richtingen kan slingeren.

Ik heb nog steeds de neiging om het in de meest bereisde richting te laten slingeren. Ja, dat is het, afhankelijk van waar je de poort hebt geplaatst. Je kunt er geen opening hebben op een openbare snelweg of trottoir. Als je hem niet kunt openen, probeer dan een schuifpoort te gebruiken.

Ik stel een naar binnen richting uw tuin voor, omdat het minder waarschijnlijk is dat u per ongeluk een voertuig raakt dat geparkeerd staat om dicht bij de poort te staan. Ik zou ons optie één willen, omdat het plaatsen van een hek op een hoekpaal slijtage aan die kant zal toevoegen door het openen en niet veilig genoeg is om de extra spanning vast te houden. Wees voorzichtig met het raken van een pijp, raad aan om een 811-oproep te doen om te controleren op een magnetische controle van leidingen. Dus het extra beton helpt de paal te stabiliseren en te voorkomen dat deze verschuift.

Ik zou de vergrendeling de paal naast het huis laten slaan en 2 zakken beton gebruiken om beide palen vast te zetten. Bovendien, wat voor soort hekpoort u ook kiest en instelt, u moet het altijd wat onderhoud geven. Er zijn vergrendelingen die zijn ontworpen om over de bovenkant van het hek te worden bereikt (ik vond die van Magnalatch door op internet te zoeken naar poolpoortvergrendeling), en hoewel ik niet kan zien aan de informatie online, moeten ze binnen kunnen worden geïnstalleerd en met de bovenste verlenging kunnen ze van buitenaf worden geopend. Als uw oprit ver van de gemeenschappelijke straat ligt, kunt u ervoor zorgen dat de poort naar buiten opengaat.

Hetzelfde geldt wanneer u een hek rond uw huis laat lopen en onthoud de noodzaak van toegang voor de hulpdiensten. Nou, je kunt je poort alleen naar buiten laten slingeren als je voldoende ruimte hebt aan de buitenkant van je poort. Van alle grote en kleine dingen spelen Gates altijd een cruciale rol bij het vergroten van de algehele aantrekkingskracht van uw huis, of het nu een hekpoort of de hoofdingang is. Dus, tot slot van de vraag „Moeten opritpoorten in of uit openen? Zolang je niet in strijd bent met de snelwegwet en de kamer hebt, is het helemaal aan jou.

Een reden waarom u bijvoorbeeld zou kunnen overwegen om uw poorten naar buiten te openen, is dat ze zich op een opwaarts hellende oprit bevinden. Nogmaals, je wilt waarschijnlijk dat deze poort opengaat omdat je eerder voorraden in je tuin draagt dan ze eruit te trekken op weg terug naar het huis. Het is veel moeilijker voor een klein kind om een poort te openen en naar binnen te trekken in plaats van ertegen te duwen en open te laten zwaaien. Hoewel aan de ene kant, waar mensen meestal de voorkeur geven aan hun poorten om naar binnen te zwaaien, moet je enkele poorten hebben waargenomen die naar buiten zwaaien.

Als je een lange omheining hebt, bijvoorbeeld rond de paddock voor de paarden, wil je misschien een paar poorten plaatsen.