Waarom werken poortafstandsbedieningen niet meer?

Lege batterij of defecte afstandsbediening Als uw afstandsbediening niet werkt, moet u eerst proberen de poort te openen met een ander apparaat, zoals een toetsenbord, intercom of back-upafstandsbediening. Als deze niet werken, zijn de batterijen van de afstandsbediening mogelijk niet meer opgeladen. Uw automatische poort werkt niet meer als de interne zekeringen van het bedieningspaneel worden doorgeblazen. Het is dus aan te raden om ze te controleren.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om de poortelektrica te isoleren voordat u de zekeringen controleert. Ga niet verder als je niet weet hoe je de stroom moet uitschakelen. Nadat u de stroom hebt uitgeschakeld, opent u de behuizing van het bedieningspaneel en inspecteert u zorgvuldig de hoofdprintplaat op de gelabelde zekeringen. Open ze een voor een en bekijk de glazen zekering binnenin.

Je ziet een fijne zilverdraad in de zekering als deze niet is doorgebrand. Aan de andere kant, als de zekering is doorgebrand, moet u op zoek gaan naar vervangingen. Een van de meest voorkomende redenen waarom uw automatische poort niet meer werkt, is te wijten aan problemen met de afstandsbediening. Het probleem kan net zo simpel zijn als lege batterijen, of een beetje ingewikkelder.

Zoals elk type elektronisch apparaat heeft uw afstandsbediening een levensduur. Als je de controller lange tijd in bezit hebt en deze niet meer werkt nadat de batterij is vervangen, is het misschien tijd om hem te vervangen. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om te zien of uw poortcontroller het probleem is. Een veel voorkomende reden waarom afstandsbedieningen van garagedeuren defect raken, is vanwege lege batterijen.

Probeer de afstandsbediening naast de motorunit van de garagedeur vast te houden. Als het nog steeds niet werkt, weet je dat de batterij al leeg is. Als uw afstandsbediening een LED-lampje heeft, moet deze oplichten wanneer u op de knop drukt. Anders is de batterij van uw afstandsbediening leeg.

Als dit het geval is, vervangt u de batterij en als uw afstandsbediening nog steeds niet werkt, neem dan contact op met Professional Garage Door Services om uw afstandsbediening te laten vervangen. Er zijn momenten dat er dingen misgaan en om welke reden dan ook en je kunt je poorten of garagedeur niet openen. Bekijk eerst de aanbevelingen van uw poortfabrikanten of bekijk alle video's die ze mogelijk hebben gemaakt over routineonderhoud. Wanneer uw poortafstandsbediening na de vorige manipulaties nog steeds niet werkt, is deze zeker defect na een component- of stroomstoring.

Als uw poortafstandsbediening werkt en er geen storing is, moet u controleren of u een defecte ontvanger of antenne hebt. Nadat u nieuwe batterijen in uw afstandsbediening hebt geplaatst en de deur nog steeds niet reageert, kan het signaal tussen de afstandsbediening en de zender van de opener worden verstoord. Ik had ze vorige week eerst gebeld toen mijn automatische poort niet meer werkte, maar herinnerde me toen dat ik een huisgarantie had, dus vertelde ze het niet erg, maar toen werd het uiteindelijk niet gedekt. Er kan interferentie zijn die wordt veroorzaakt door defecte elektrische apparaten in de buurt van waar u uw poortzenders probeert te gebruiken.

Een afstandsbediening voor kloonpoorten kan robuuster en goedkoper zijn dan de afstandsbediening van de originele fabrikant en is meestal heel eenvoudig te programmeren. Er zijn een aantal veelvoorkomende problemen die de poortzender (poortafstandsbediening, poortfob, poortcontroller) ondervindt. Het kan lastig zijn om de hierboven genoemde problemen te diagnosticeren, dus het is vaak gewoon het beste om iemand te bellen die elektrische poorten repareert als er iets misgaat. Als je weet dat je een stroomstoring hebt gehad, kan je poort daarna een tijdje werken, maar het kan beginnen te vertragen en uiteindelijk stoppen met werken.

Houd er ook rekening mee dat als uw elektrische poortafstandsbediening niet langer op afstand werkt en dat u daarom de ontvanger moet benaderen om deze te detecteren, de batterij waarschijnlijk te laag is om normaal te werken. Soms zijn ongelukken met de afstandsbediening van de garagedeur of opener klein, en een professional kan ze snel repareren door uw garagedeur of opener aan te passen. Waar oude technologie of radiofrequenties niet meer worden gebruikt, kan een poortingenieur de ontvanger en zenders samen vervangen.