Kunnen poorten beide kanten op draaien?

Deze scharnieren sluiten de poort terug naar het midden of gesloten positie. De conventie is dat poorten openen in de richting die bezoekers zullen reizen, net zoals deuren openen naar het huis of een specifieke kamer. De gedachte is dat het gastvrijer is om de poort van weg te laten zwaaien in plaats van naar de bezoeker toe te laten zwaaien. Poorten openen dus meestal in het gebied dat de hekken omsluiten.

Ik denk dat dat betekent dat met een haag die slechts een barrière is maar geen volledige omheining, de poort in beide richtingen kan slingeren. Ik heb nog steeds de neiging om het in de meest bereisde richting te laten slingeren. Opritpoorten kunnen enkele meters breed zijn om alle voertuigen mogelijk te maken. Voor kleinere openingen gebruikt u een enkele poort.

Die brede deuren hebben echter een dubbele poort nodig. Beide typen zijn handig voor u en uw gezin. De meeste automatische poorten gebruiken tegenwoordig optische sensoren of bewegingsdetectoren, die aan de zijkanten van de poort zijn geïnstalleerd om het openen en sluiten te activeren. Bedankt voor het uitleggen hoe dubbele poorten u een grotere opening zullen bieden in vergelijking met enkele poorten.

Er zijn vergrendelingen die zijn ontworpen om over de bovenkant van het hek te worden bereikt (ik vond die van Magnalatch door op internet te zoeken naar poolpoortvergrendeling), en hoewel ik niet kan zien aan de informatie online, moeten ze binnen kunnen worden geïnstalleerd en met de bovenste verlenging kunnen ze van buitenaf worden geopend. Ook om ervoor te zorgen dat de schommel van de poort niet in het pad van voorbijgangers gaat (dwz heggenpoort naar trottoir). Je zou in dit geval nog steeds een draaipoort kunnen installeren, maar deze zou naar je auto moeten openen als je je oprit oprijdt als je dat doet. Wanneer uw poort echter in uw eigendom zwaait, kan het soms tegen een obstakel slingeren of kan het ook voelen alsof het uw pad blokkeert.

Bedankt voor het uitleggen hoe dubbele draaipoorten goed zijn als je voor opritopeningen bent die bijzonder ruim zijn. Als de nadering van uw ingang een recht schot is, kunt u een kleinere poort gebruiken, zoals een 12 ′ single als deze uw oprit vrijmaakt; als de nadering onder een hoek staat of als deze scherp buigt, overweeg dan om een bredere tweedelige poort te gebruiken. Een 12ft enkele poort heeft 12ft ruimte achter de poort nodig om vrij te slingeren, terwijl een 12ft dubbele poort slechts 6ft nodig heeft. Bovendien, wat voor soort hekpoort u ook kiest en instelt, u moet het altijd wat onderhoud geven.