Hoe lang moet een liftmaster poortopener meegaan?

Onderhoud van poortopeners is uiterst belangrijk bij het handhaven van een gezonde automatische poortopener We zien vaak onderdelen van poortopeners kapot gaan als gevolg van de vochtige lucht van Florida en gedurende bepaalde periodes van het jaar stationair zijn. Met het onderhoud van de poortopener kan ons team ervoor zorgen dat uw poort klaar is voor het lente- en herfstseizoen. Door routinematig onderhoud van de poortopener te hebben, krijgt uw elektrische poortopener de afstelling die hij nodig heeft om vele jaren mee te gaan. Er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u uw operator koopt.

Om te beginnen wil je er zeker van zijn dat je samenwerkt met een gerenommeerd bedrijf met een goed distributienetwerk. Als u maar één dealer kunt vinden die dat product verkoopt, kan het in de toekomst moeilijk zijn om reparatieonderdelen te krijgen. Dit is van vitaal belang voor een installatie op lange termijn, net als een auto moet uw poort tot 20 jaar of langer meegaan, maar het vereist af en toe onderhoud en reparatie. De meeste van deze units werken op 110VAC of 220VAC, maar FAAC heeft onlangs de S800H uitgebracht die draait op 24VDC met batterijback-up en een ingebouwde magnetische encoder om de positionering van de poort te regelen.

Het installeren van een geautomatiseerde oprijpoort is een investering op lange termijn die waarde en gemak aan uw eigendom kan toevoegen, maar slechte apparatuurkeuzes kunnen leiden tot hoofdpijn, vertragingen in de bouw en stilstand bij de betrouwbare werking van uw poort. Als u toegang hebt tot de hoofdvoeding, dan is dit een haalbare en populaire stroombronoptie voor uw poortmotorsysteem. Platinum Access, Viking Access en Liftmaster bieden allemaal een goede reeks kettingaangedreven schuifhek-operators. Als u de neiging heeft om stroomuitval te hebben of in een afgelegen gebied woont, zijn openers op zonne-energie een geweldige optie, omdat u niet afhankelijk hoeft te zijn van elektriciteit.

Hoewel sommige eenheden ingebouwde of interne positieve stops hebben, vereisen andere dat u een fysieke stop op de poort en paal installeert. Langdurig openen - De meeste back-upsystemen voor batterijen maken tot 50 deuropeningen en sluitingen mogelijk binnen 24 uur na een stroomstoring. Voer vervolgens de poortopener van uw automatische oprit door een cyclus en kijk waar de spanning van de batterij naar daalt. Deze batterij kan worden opgeladen door hem op het lichtnet aan te sluiten via het laadsysteem van de poortcontroller of zelfs een zonne-energiesysteem.

Uw automatische poortopener kan tot 10 jaar meegaan, afhankelijk van het merk en type poortopener dat u heeft. Toetsenblok- en kaarttoegang worden vaak gebruikt voor commerciële poortopeners, maar kunnen ook van voordeel zijn voor huiseigenaren. De operator heeft de mogelijkheid om de poort naar het pand te trekken of naar buiten te duwen van het pand, afhankelijk van hoe uw site is ingericht. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw automatische poort stevig en betrouwbaar is, is door de standaard rolketting van de poortopener te vervangen door een nieuwe roestvrijstalen rollenketting.

Kolommontage of wagendeuroperators zijn een goede optie voor draaipoorten in bepaalde situaties, zoals het gebruik van kolommen of als uw poort zich in een steegje bevindt. Vanwege de verbeterde geometrie en sterkte van het ontwerp, kunt u deze operators ook gebruiken om een draaipoort omhoog te maken door een scharnierende arm toe te voegen. Als je huis en je veiligheidspoort omringd zijn door veel bomen, heb je misschien niet genoeg zonlicht.