Sierhekwerken

Smeedijzerwerk

smeedijzeren trapleuning limburg
Lasatelier Johan.
Plaatsing in de weekends en s avonds zijn mogelijk zodat U hierbij geen ongemakken ondervindt in uw dagelijkse bezigheid. Lees meer over ons. Lasatelier Johan Vlasrootweg 24 3910 Neerpelt Limburg België BE 0831.383.832. Tel: 00320484 62 79 80 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
Trapleuningen Smeedwerk Kunstsmeedwerk Smeedijzer De Bruyn Erembodegem Aalst.
Om te voorkomen dat de leuning de doodsheid van een geverfd exemplaar krijgt, behandelen we ze met zelfgemaakte boenwas. Naast bescherming tegen roest en vuil zorgt de was voor een satijnen glans op het metaal dat intenser wordt bij gebruik.
leuningen uit metaal, inox, aluminium en glas Inox-Metaal-Interieur.
Een handgreep is de manier bij uitstek om uw trap toch de voorzien van de nodige ondersteuning en veiligheid. Een raambeveiliging is een stalen beperking die het onmogelijk maakt door een raam te vallen of ergens ongewenst binnen te komen.
Trapleuningen Hangrepen Herco Limburg.
Herco is alvast meester in het uitpluizen van de juiste trapleuning die het beste past bij uw woning! We bieden u maatwerk van de hoogste plank, mede dankzij onze gediplomeerde vakmannen en ons atelier waar werkelijk alle creaties mogelijk zijn.
Kunstsmederij Bertho Janssen Smeedijzeren trapleuningen, balustrades, hekwerk en relingen.
In de smidse. Exclusieve trapleuningen of relingen in smeedijzer. Smeedijzeren trapleuning en balustrade. Exclusieve trapleuningen of relingen in smeedijzer. Detail van trapleuning in smeedijzer. Exclusieve trapleuningen of relingen in smeedijzer. Nostalgie als lyrisch uithangbord. De Smeedijzeren Poort voor uw Paleis.
Smeedijzer Limburg goudengids.be.
Grafzerken in cortenstaal. 15 De Beus. Bergensesteenweg 467, 1502 Lembeek Halle. Op zoek naar een nieuwe trapleuning, poort, hekwerk of renovatie? Klik hier en. contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Smeedwerk en constructie mogelijk. Grafzerken in cortenstaal. Bezoek onze webpagina.
Smeedijzeren trapleuningen Smederij De Stijl.
De smeedijzeren trapleuning maakt van uw trap een juweeltje. Home De smeedijzeren trapleuning maakt van uw trap een juweeltje. Smeedijzeren trapleuning in verschillende uitvoeringen: van strak tot rustiek. Een mooie, stijlvolle trapleuning en balustrade maken uw trap tot een echt juweeltje.
Trapleuning Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
25 maart 2018 1818: Poperinge. Prachtige, zware trapleuning / balustrade met veel krullen. Ongeveer 95, meter totale lengte, hoogte 90 cm. Uitzonderlijk mooi handwerk. 25 maart 2018 1542: Mol. smeedijzeren trapleuning en balustrade. Prachtige, zware trapleuning /balustrade met veel krullen.
Trap met smeedwerk trapleuning Houten trap op maat Trap maken.
Bijvoorbeeld een smeedijzeren leuning of een smeedwerk balustrade. Het geeft de trap een bepaalde uitstraling waar velen van houden. Trappen Smet verzorgt smeedwerk balustrades en leuningen, en geheel op maat en volgens afspraak ontwerpen, produceren en plaatsen wij het smeedwerk graag voor u. De ambachtelijke werkwijze van het smeden van ijzer is zeer goed toepasbaar als trapleuning, trapdecoratie en als balustrades.