Sierhekwerken

Smeedijzerwerk

Over smeedijzervoorbeelden.be

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in sierhekwerken, sierpoorten, entreepoortjes, deur- en raam decoraties. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht smeedwerk op maat voor verschillende doeleinden, priëlen, rozenbogen, schoorsteenkappen, klein constructies enzovoort. Kortom alles in-en om het huis zolang het maar van ijzer is. Ook het uitwerken van een eigen ontwerp is mogelijk. Wij begeleiden u hierbij graag.

Producten zijn uniek door een fraaie uitstraling, degelijke constructies en de beste materialen die met zorg zijn vormgegeven.

Naast het maken van sierhekwerken, poorten en priëlen kunt u bij ons ook terecht voor restauratiewerken van uw hekwerk of poort. Weliswaar is een siersmeedwerk voor het leven maar er kunnen zich situaties voordoen die reparaties of restauraties tot gevolg hebben.

Smeedijzervoorbeelden.be kent géén showroom. Mocht u vragen hebben over onze producten, bel ons of stuur ons een bericht.

Wij werken met een vaste partner De Boeck en zonen, specialist in stralen, vlamverzinken, natlakken en poedercoaten van alle metaalsoorten.